Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
old Greek coins for sale : Stockfoto
packets of old, pre-Euro, Greek coins for sale in Rhodes old town (Rodos)

Old Greek coins for sale

Credits: 
Martin Child
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
packets of old, pre-Euro, Greek coins for sale in Rhodes old town (Rodos)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158768201
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.222 x 3.481 px (44,21 x 29,47 cm) - 300 dpi - 7,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Old Greek Coins For Sale StockfotoAntiek,Buitenopname,Close-up,Culturen,Dag,Detailhandel,Dodecanese eilanden,Egeïsche eilanden,Euromunt,Fotografie,Geschiedenis,Griekenland,Griekse eilanden,Griekse munt,Grote groep dingen,Het verleden,Horizontaal,Ironie,Kleurenfoto,Muntgeld,Onscherpe achtergrond,Oude stad,Ouderwets,Rodos - Dodecanese eilanden,Stadsleven,Tekst,Traditie,Uitverkoop,Verpakking,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Martin Childpackets of old, pre-Euro, Greek coins for sale in Rhodes old town (Rodos)