Office buildings against sky, view from below : Stockfoto
Manhattan, New York City, New York, USA

Office buildings against sky, view from below

Credits: 
Jorg Greuel
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Manhattan, New York City, New York, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10063755m-001
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.328 x 4.992 px (28,18 x 42,27 cm) - 300 dpi - 5,54 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Office Buildings Against Sky View From Below StockfotoArchitectuur,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Glas,Kantoorgebouw,Kleurenfoto,Lang,Lucht,Manhattan,Raam,Recht eronder,Reisbestemmingen,Stad,Stad New York,Stadsleven,Toren,Verticaal,Weerkaatsing,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica Manhattan, New York City, New York, USA