Off To Fly A Kite : Stockfoto
Toby Massey and son Bobby set out for an afternoon of kite-flying.

Off To Fly A Kite

Credits: 
Keystone Features
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Toby Massey and son Bobby set out for an afternoon of kite-flying.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
JI4403-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.028 x 3.782 px (25,64 x 32,02 cm) - 300 dpi - 4,74 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Off To Fly A Kite Stockfoto1963,Alleenstaande vader,Buitenopname,Familie,Familie met één kind,Fotografie,Handen vasthouden,Jongens,Kind,Kindertijd,Liefde,Mannelijk,Mannen,Menselijke rol,Noord-Amerika,Pijp - Rookwaren,Roken,Serene mensen,Silhouet,Twee personen,Vader,Verenigde Staten,Verticaal,Vlieger,Vrije tijd,Wandelen,Zoon,Zwart-wit,één ouderPhotographer Collection: Hulton Archive Toby Massey and son Bobby set out for an afternoon of kite-flying.