Oceanic blacktip shark and the bait ball : Stockfoto
Oceanic blacktip shark hunting in the bait ball during The Sardine Run phenomena


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Oceanic blacktip shark and the bait ball

Credits: 
Alexander Safonov
Bijschrift:
Oceanic blacktip shark hunting in the bait ball during The Sardine Run phenomena
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85410812
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.716 x 2.468 px (31,46 x 20,90 cm) - 300 dpi - 2,86 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Oceanic Blacktip Shark And The Bait Ball StockfotoVis,School met vissen,Onder water,Sardine,Zee,Onderzee,Jagende dieren,Kwazoeloe-Natal,Zwemmen,Beweging,Zuid-Afrika,Fotografie,Blacktip Reef Shark,Dierenthema's,Feeding Frenzy,Grote groep dieren,Overvloed,Buitenopname,Dag,Dieren in het Wild,Horizontaal,Natuur,Wilde dieren,Zeedieren,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select (c) Alexander SafonovOceanic blacktip shark hunting in the bait ball during The Sardine Run phenomena