Oceanic blacktip shark and the bait ball : Stockfoto
Oceanic blacktip shark hunting in the bait ball during The Sardine Run phenomena

Oceanic blacktip shark and the bait ball

Credits: 
Alexander Safonov
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Oceanic blacktip shark hunting in the bait ball during The Sardine Run phenomena
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85410812
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.716 x 2.468 px (31,46 x 20,90 cm) - 300 dpi - 2,86 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Oceanic Blacktip Shark And The Bait Ball StockfotoBeweging,Blacktip Reef Shark,Buitenopname,Dag,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Feeding Frenzy,Fotografie,Grote groep dieren,Horizontaal,Jagende dieren,Kwazoeloe-Natal,Natuur,Onder water,Onderzee,Overvloed,Sardine,School met vissen,Vis,Wilde dieren,Zee,Zeedieren,Zonder mensen,Zuid-Afrika,ZwemmenPhotographer Collection: Moment Select (c) Alexander SafonovOceanic blacktip shark hunting in the bait ball during The Sardine Run phenomena