Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse wearing stethoscope in hospital : Stockfoto

Nurse wearing stethoscope in hospital

Credits: 
Andrew Brookes
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146593592
Collectie:
Cultura Exclusive
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.125 px (46,57 x 34,93 cm) - 300 dpi - 3,18 MB
Release-informatie:
Model en property release
Nurse Wearing Stethoscope In Hospital Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Bruin haar,Deskundigheid,Dokter,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gemengde afkomst,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,High Wycombe,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Lang haar,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Medische kliniek,Mensen,Operatiekleding,Portret,Portretfoto,Stethoscoop,Tekstveld,Van de zijkant,Verantwoordelijkheid,Verpleegkundige,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrouwelijke dokter,Zelfvertrouwen,ZiekenhuisPhotographer Collection: Cultura Exclusive