Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse wearing stethoscope in hospital : Stockfoto

Nurse wearing stethoscope in hospital

Credits: 
Cultura Science/Rafe Swan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146593592
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.125 px (46,57 x 34,93 cm) - 300 dpi - 3,17 MB
Nurse Wearing Stethoscope In Hospital StockfotoVerpleegkundige,Dokter,Portret,In de camera kijken,Ziekenhuis,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Groot-Brittannië,Zelfvertrouwen,Europese etniciteit,Gezondheidszorg en medicijnen,Vrouwelijke dokter,Deskundigheid,Van de zijkant,Volwassen vrouwen,Fotografie,Jong volwassen,Alleen vrouwen,Beroep,Eén persoon,Tekstveld,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Autoriteit,Binnenopname,Bruin haar,Gemengde afkomst,High Wycombe,Horizontaal,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Kliniek,Lang haar,Mensen,Operatiekleding,Portretfoto,Stethoscoop,Verantwoordelijkheid,VolwassenPhotographer Collection: Riser