Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse wearing stethoscope in hospital : Stockfoto

Nurse wearing stethoscope in hospital

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
146593592
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Cultura Science/Rafe Swan
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.125 px (46,57 x 34,93 cm) - 300 dpi - 3,17 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Nurse Wearing Stethoscope In Hospital Stockfoto 146593592Verpleegkundige,Dokter,Portret,In de camera kijken,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Groot-Brittannië,Gezondheidszorg en medicijnen,Van de zijkant,Eén persoon,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Bruin haar,Deskundigheid,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,High Wycombe,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Kliniek,Lang haar,Mensen,Operatiekleding,Portretfoto,Stethoscoop,Tekstveld,Verantwoordelijkheid,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrouwelijke dokter,Zelfvertrouwen,ZiekenhuisPhotographer Collection: Riser