Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse using stethoscope on dollar symbol in hospital bed : Stockfoto

Nurse using stethoscope on dollar symbol in hospital bed

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
96614674
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Ojo Images
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.670 px (40,64 x 31,07 cm) - 300 dpi - 7,73 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Nurse Using Stethoscope On Dollar Symbol In Hospital Bed Stockfoto 96614674Ongevallenverzekering,Gezondheidszorg en medicijnen,Ziekenhuis,Beroep,Geld,30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bed,Bescherming,Binnenopname,Blond haar,Doktersonderzoek,Dollarteken,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Financiën,Fotografie,Griepmasker,Groot bedrijf,Herstel,Horizontaal,Idee,Internationaal bedrijf,Internationale Financiën,Kaapstad,Kleurenfoto,Kosten,Kwetsbaarheid,Luisteren,Medische apparatuur,Mensen,Mid-volwassen,Onderzoeken,Recessie,Staan,Stethoscoop,Uitdaging,Vasthouden,Verpleegkundige,Volwassen,Volwassen vrouwen,Ziekte,Zorgzaamheid,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: The Image Bank