Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse using stethoscope on dollar symbol in hospital bed : Stockfoto

Nurse using stethoscope on dollar symbol in hospital bed

Credits: 
Ojo Images
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
96614674
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.670 px (40,64 x 31,07 cm) - 300 dpi - 7,73 MB
Release-informatie:
Model en property release
Nurse Using Stethoscope On Dollar Symbol In Hospital Bed Stockfoto30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bed,Beroep,Bescherming,Binnenopname,Blond haar,Doktersonderzoek,Dollarteken,Driekwartlengte,Economie,Europese etniciteit,Eén persoon,Financiën,Fotografie,Geld,Gezondheidszorg en medicijnen,Griepmasker,Groot bedrijf,Herstel,Horizontaal,Idee,Internationaal bedrijf,Internationale financiën,Kaapstad,Kleurenfoto,Kosten,Kwetsbaarheid,Luisteren,Medische apparatuur,Mensen,Mid-volwassen,Onderzoeken,Ongevallenverzekering,Recessie,Staan,Stethoscoop,Uitdaging,Vasthouden,Verpleegkundige,Volwassen,Volwassen vrouwen,Ziekenhuis,Ziekte,Zorgzaamheid,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: The Image Bank