Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse talking with elderly woman at garden : Stockfoto
Natural Light,Nursing Homes

Nurse talking with elderly woman at garden

Bijschrift:
Natural Light,Nursing Homes
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
83312345
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Bambu Productions
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.674 px (41,00 x 31,11 cm) - 300 dpi - 7,35 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Nurse Talking With Elderly Woman At Garden Stockfoto 83312345Ziekenhuis,Formele tuin,Bejaard,Patiënt,Gezondheidszorg en medicijnen,Hulp,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Praten,Vertrouwen,40-44 jaar,70-79 jaar,Aanhankelijk,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Boom,Brazilië,Buitenopname,Communicatie,Dag,Deelstaat São Paulo,Deskundigheid,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Gezicht aan gezicht,Handen vasthouden,Horizontaal,Laboratoriumjas,Medisch beroep,Mensen,Rolstoel,Seniore vrouwen,Stralende lach,Tevredenheid,Twee personen,Verouderingsproces,Verpleegkundige,Vrolijk,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: The Image Bank Bambu Productions Natural Light,Nursing Homes