Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse talking with elderly woman at garden : Stockfoto
Natural Light,Nursing Homes

Nurse talking with elderly woman at garden

Credits: 
Bambu Productions
Bijschrift:
Natural Light,Nursing Homes
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83312345
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.674 px (41,00 x 31,11 cm) - 300 dpi - 7,35 MB
Nurse Talking With Elderly Woman At Garden StockfotoZiekenhuis,Formele tuin,Bejaard,Patiënt,Buitenopname,Hulp,Laboratoriumjas,Rolstoel,Verpleegkundige,70-79 jaar,Gezondheidszorg en medicijnen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Praten,Verouderingsproces,Vertrouwen,Zorgzaamheid,40-44 jaar,Aanhankelijk,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Boom,Brazilië,Communicatie,Dag,Deelstaat São Paulo,Deskundigheid,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Gezicht aan gezicht,Handen vasthouden,Horizontaal,Medisch beroep,Mensen,Patiënte,Seniore vrouwen,Stralende lach,Tevredenheid,Twee personen,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank Bambu Productions Natural Light,Nursing Homes