Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse taking baby's temperature : Stockfoto

Nurse taking baby's temperature

Credits: 
Tom Merton
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
166272538
Collectie:
Caiaimage
Nurse Taking Babys Temperature Stockfoto0-1 maanden,25-29 jaar,Baby,Begin,Binnenopname,Borstkas,Breekbaarheid,Dag,Digitale thermometer,Dokter,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Drie personen,Familie,Familie met één kind,Fotografie,Gezondheidszorg beroep,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,Jong volwassen,Jonge vrouw,Jongensbaby's,Kalmte,Kijken naar,Kindertijd,Kleurenfoto,Koorts,Kwetsbaarheid,Londen - Engeland,Mannelijk,Medische kliniek,Mensen,Met de ogen dicht,Meten,Middelste deel,Moeder,Nieuw leven,Omhelzen,Onder de arm,Onderzoeken,Ongerustheid,Onschuld,Ontbloot bovenlichaam,Pasgeborene,Patiënt,Portretfoto,Problemen,Serene mensen,Slapen,Techniek,Temperatuur,Thermometer,Uitdaging,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verpleegkundige,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Ziekte,Zitten,Zoon,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Caiaimage