Nurse in surgical ward : Stockfoto

Nurse in surgical ward

Credits: 
Reza Estakhrian
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107070777
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.512 px (43,18 x 29,73 cm) - 300 dpi - 5,81 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Nurse In Surgical Ward Stockfoto50-54 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Baby Boomer,Bed,Binnenopname,Bovenlichaam,Californië,De stad Los Angeles,Dossier,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Hoop,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Operatiekapje,Operatiekleding,Oudere volwassenen,Portret,Staan,Tevreden,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Ziekenzaal,ZusterPhotographer Collection: Stone Reza Estakhrian