Nurse in Operating Room : Stockfoto
Nurse in Operating Room : Stockfoto

Nurse in Operating Room

Credits: Brad Wilson
Creatief nr.: 6294-001131

Beperkingen
Beperkingen: Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Tabakswaren en accessoires, einddatum van beperking Perpetual.

Details
Soort licentie: Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie: The Image Bank
Max. bestandsgrootte: 4.594 x 3.728 px (38,90 x 31,56 cm) - 300 dpi - 4,41 MB
Release-informatie: Model release

Gelijksoortige beeldenSearch ResultsZelfde serie
Nurse In Operating Room Stockfoto30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Armen over elkaar,Binnenopname,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Operatiegewaad,Operatiekamer,Operatiekapje,Operatiemasker,Portret,Verlichting,Voorbereiding,ZusterPhotographer Collection: The Image Bank