Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse holding newborn babies in hospital maternity ward. : Stockfoto
Osh, Osh, Kyrgyzstan, Central Asia, Asia

Nurse holding newborn babies in hospital maternity ward.

Credits: 
Christopher Herwig
Bijschrift:
Osh, Osh, Kyrgyzstan, Central Asia, Asia
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
148902639
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.969 x 2.646 px (33,60 x 22,40 cm) - 300 dpi - 3,11 MB
Nurse Holding Newborn Babies In Hospital Maternity Ward Stockfoto 148902639Zwanger,Verpleegkundige,Zuster,Baby,Pasgeborene,Vasthouden,Oudere volwassenen,Volwassen vrouwen,Ziekenhuis,Kirgizië,Stethoscoop,Achterover leunen,Azië,Begin,Beroep,Beschouwing,Bezittingen,Binnenopname,Bovenlichaam,Breekbaarheid,Bril,Brillen en lenzen,Centraal-Azië,Dag,Drie personen,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Hoed,Hoofddeksel,Horizontaal,In de camera kijken,Ingepakt,Kleding,Kleurenfoto,Mensen,Mensen op de achtergrond,Moeder,Nieuw leven,Onschuld,Osj,Oudere vrouwen,Portret,Reizen,Uniform,Volwassen,WiegPhotographer Collection: Lonely Planet Images Osh, Osh, Kyrgyzstan, Central Asia, Asia