Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse holding medical chart posing in studio, (B&W), portrait : Stockfoto

Nurse holding medical chart posing in studio, (B&W), portrait

Credits: 
George Marks
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82174314
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.695 x 4.715 px (31,28 x 39,92 cm) - 300 dpi - 8,01 MB
Release-informatie:
Model release
Nurse Holding Medical Chart Posing In Studio Portrait Stockfoto30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Consumerproduct,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gebaren,Gezondheidszorg en medicijnen,In de camera kijken,Laboratoriumjas,Medische status,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Onderdeel van een serie,Portret,Potlood,Staan,Studiofoto,Ten voeten uit,Uniform,Vasthouden,Verpleegkundige,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Wit,Witte achtergrond,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive