Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse consoling a patient : Stockfoto

Nurse consoling a patient

Credits: 
Ben Edwards
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
78393075
Collectie:
Stockbyte
Nurse Consoling A Patient Stockfoto50-59 jaar,60-69 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Bejaard,Beroep,Binnenopname,Communicatie,Diagnoseapparatuur,Discussie,Dokter,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Europese etniciteit,Fotografie,Gezonde levensstijl,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Hygiëne,Hygiëne en toiletartikelen,Kleurenfoto,Levensstijl,Medisch beroep,Medische kliniek,Medische test,Mensen,Misselijkheid,Onderzoeken,Op de rug gezien,Patiënt,Patiënte,Praten,Twee personen,Verbondenheid,Vergadering,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vorm van communicatie,Vrouwelijke dokter,Vrouwenkwesties,Welzijn,Ziekenhuis,Ziekte,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Stockbyte