Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse and older man holding hands : Stockfoto

Nurse and older man holding hands

Credits: 
Cultura RM Exclusive/Tim MacPherson
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
145083642
Collectie:
Cultura Exclusive
Max. bestandsgrootte:
3.467 x 5.200 px (29,35 x 44,03 cm) - 300 dpi - 6,41 MB
Release-informatie:
Model en property release
Nurse And Older Man Holding Hands Stockfoto20-24 jaar,70-79 jaar,Aanhankelijk,Aanraken,Alleen volwassenen,Bejaard,Beroep,Beschouwing,Binnenopname,Close-up,Fotografie,Gemengde afkomst,Gezondheidszorg en medicijnen,Grijs haar,Groot-Brittannië,Halstock,Handen vasthouden,Handicap,Hoog standpunt,Hoop,Hulp,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kalmte,Kleurenfoto,Lichamelijke beperking,Mannen,Menselijk gewricht,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Middelste deel,Ongerust,Patiënt,Portretfoto,Rolstoel,Saamhorigheid,Schouder,Senioren mannen,Somerset - Engeland,Staan,Thuiszorg verpleger,Twee personen,Twijfel,Verantwoordelijkheid,Verouderingsproces,Verpleegkundige,Verticaal,Vertrouwen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Cultura Exclusive