Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nurse and older man holding hands : Stockfoto

Nurse and older man holding hands

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
145083642
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Cultura/Tim MacPherson
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
3.467 x 5.200 px (29,35 x 44,03 cm) - 300 dpi - 6,4 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Nurse And Older Man Holding Hands Stockfoto 145083642Bejaard,Thuiszorg verpleger,Patiënt,Zorgzaamheid,Verpleegkundige,Hulp,Senioren mannen,Ongerust,Rolstoel,Mannen,Staan,Jong volwassen,Hoop,Verouderingsproces,Volwassen vrouwen,70-79 jaar,Aanraken,Handen vasthouden,Handicap,Lichamelijke beperking,Schouder,Verticaal,Zitten,20-24 jaar,Aanhankelijk,Alleen volwassenen,Beroep,Beschouwing,Binnenopname,Close-up,Fotografie,Gemengde afkomst,Gezondheidszorg en medicijnen,Grijs haar,Groot-Brittannië,Halstock,Hoog standpunt,Jonge vrouw,Kalmte,Kleurenfoto,Menselijk gewricht,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Middelste deel,Saamhorigheid,Somerset - Engeland,Twee personen,Twijfel,Verantwoordelijkheid,Vertrouwen,VolwassenPhotographer Collection: Riser