Norway, Strynevatnet Fjord, rowing boat in fjord reflecting mountains : Stockfoto
Feb 2007.

Norway, Strynevatnet Fjord, rowing boat in fjord reflecting mountains

Credits: 
Peter Adams
Bijschrift:
Feb 2007.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200535244-001
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Uitgeverij van posters, Uitgeverij van wens-/briefkaarten, Product - Brief-/wenskaart voor verkoop in de detailhandel, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Publicatie - Krant - Redactioneel gebruik, Europa, Noord-Amerika, einddatum van beperking 1/1/2025.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.403 x 5.129 px (73,25 x 110,40 cm) - 118 dpi - 13,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Norway Strynevatnet Fjord Rowing Boat In Fjord Reflecting Mountains Stockfoto 200535244-001Noorwegen,Roeiboot,Roeien,Zonder mensen,Berg,Bergketen,Boom,Buitenopname,Dag,Escapisme,Fotografie,Hoog standpunt,Kleurenfoto,Lucht,Natuur,Rivier,Struik,Verticaal,Vervoer,Voor anker gaan,Weelderige plantengroei,WeerkaatsingPhotographer Collection: Iconica Feb 2007.