Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
North Carolina. A young girl blowing soap bubbles. : Stockfoto

North Carolina. A young girl blowing soap bubbles.

Credits: 
Medford Taylor
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
ngs34_0463
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.309 px (43,18 x 28,02 cm) - 300 dpi - 5,63 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
North Carolina A Young Girl Blowing Soap Bubbles StockfotoAlleen kinderen,Alleen één meisje,Bel - Vloeistof,Bellenblaas,Blond haar,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gekruld haar,Het zuiden van de Verenigde Staten,Horizontaal,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Mensen,Mouwloos bovenstuk,North Carolina - Amerikaanse staat,Onderdeel van een serie,Van de zijkant,Verbeelding,Verenigde Staten,VrijetijdsspelPhotographer Collection: National Geographic