Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nonya Laksa at Old China Cafe, Chinatown, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia, South-East Asia : Stockfoto
South-East Asia, Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur

Nonya Laksa at Old China Cafe, Chinatown, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia, South-East Asia

Credits: 
Greg Elms
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
South-East Asia, Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
76207483
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.642 x 3.963 px (22,37 x 33,55 cm) - 300 dpi - 2,56 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Nonya Laksa At Old China Cafe Chinatown Kuala Lumpur Wilayah Persekutuan Malaysia Southeast Asia StockfotoCafé,Chinatown,Citroen,Close-up,Dranken en maaltijden,Ei,Fotografie,Fruit,Gezonde voeding,Groente,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Koriander,Kruid,Kuala Lumpur,Laksa,Maaltijd,Maleisië,Oud,Schaal,Ui,Verticaal,Zonder mensen,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Lonely Planet Images South-East Asia, Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur