Nighttime Video Phonecall Hong Kong Street : Stockfoto
� chris williams/blackbox


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Nighttime Video Phonecall Hong Kong Street

Credits: 
Chris Williams Black Box
Bijschrift:
� chris williams/blackbox
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107277823
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.850 x 3.639 px (41,06 x 30,81 cm) - 300 dpi - 16 MB
Nighttime Video Phonecall Hong Kong Street StockfotoVideoconferentie,Hongkong,Winkelcentrum,Mobiele telefoon,Techniek,Nachtleven,Wandelen,Buitenopname,Mensen,Nacht,30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Architectuur,China,Close-up,Commercieel bord,Communicatie,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Geluk,Herinneringen,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen,Onscherpe achtergrond,Reisbestemmingen,Staan,Stadsleven,Stralende lach,Vasthouden,Verbinding,Verlicht,Volwassen,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Taxi � chris williams/blackbox/www.blackbox.net.nz� chris williams/blackbox