Nigerian flag painted on man's face : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Nigerian flag painted on man's face

Credits: 
Paper Boat Creative
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102768621
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.892 x 3.597 px (41,42 x 30,45 cm) - 300 dpi - 3,02 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Nigerian Flag Painted On Mans Face StockfotoNigeriaanse vlag,Afrikaanse cultuur,Bodypainting,Identiteit,25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gemengde afkomst,Geschminkt gezicht,Gestreept,Groen,Horizontaal,Jong volwassen,Kaal geschoren hoofd,Kleurenfoto,Kracht,Mensen,Portret,Portretfoto,Studiofoto,Trots,Vaderlandsliefde,Volwassen,Witte achtergrond,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Stone Rebecca van Ommen