Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Newborn baby in maternity ward of hospital. : Stockfoto
Osh, Osh, Kyrgyzstan, Central Asia, Asia

Newborn baby in maternity ward of hospital.

Credits: 
Christopher Herwig
Bijschrift:
Osh, Osh, Kyrgyzstan, Central Asia, Asia
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
148845585
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.646 x 3.969 px (22,40 x 33,60 cm) - 300 dpi - 2,97 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Newborn Baby In Maternity Ward Of Hospital Stockfoto 148845585Baby,Pasgeborene,Reizen,Onherkenbaar persoon,Ziekenhuis,Zorgzaamheid,Zwanger,Achterover leunen,Azië,Begin,Beroep,Bezittingen,Binnenopname,Breekbaarheid,Bril,Brillen en lenzen,Centraal-Azië,Dag,Fotografie,Hoed,Hoofddeksel,Kirgizië,Kleding,Kleurenfoto,Levensstijl,Mensen,Moeder,Nieuw leven,Onschuld,Osj,Portretfoto,Staan,Ten voeten uit,Twee personen,Uniform,Van de zijkant,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Wieg,ZusterPhotographer Collection: Lonely Planet Images Osh, Osh, Kyrgyzstan, Central Asia, Asia