Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
USA, New York, New York City, Atlas statue near St Patricks Cathedral : Stockfoto
Christmas decorations

USA, New York, New York City, Atlas statue near St Patricks Cathedral

Credits: 
Cosmo Condina
Bijschrift:
Christmas decorations
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik zijn aanvullende clearances nodig. (Waarom?) Neem contact op met uw lokale kantoor om te informeren of we dit beeld voor u kunnen vrijgeven.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
988678-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.296 x 4.877 px (27,91 x 41,29 cm) - 300 dpi - 4,87 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Usa New York New York City Atlas Statue Near St Patricks Cathedral StockfotoKerstmis,Beeld van Atlas,Buitenopname,Stad New York,Achter,Boven,Dag,Decoraties,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Gothische stijl,Kathedraal,Kerstverlichting,Kerstversiering,Kleurenfoto,Krans,Laag camerastandpunt,Nationaal monument,Plaatselijk monument,Reisbestemmingen,Saint Patrick's Cathedral - Manhattan,Stad,Standbeeld,Verlicht,Verticaal,Voor,Wereldbol,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Christmas decorations