Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
USA, New York City, neon-lit buildings and road sign (fisheye lens) : Stockfoto
New York City, New York, USA. May 2006

USA, New York City, neon-lit buildings and road sign (fisheye lens)

Credits: 
Siegfried Layda
Bijschrift:
New York City, New York, USA. May 2006
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200448303-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.993 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 5,21 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Usa New York City Neonlit Buildings And Road Sign StockfotoRecht eronder,Amerikaanse cultuur,Neon,Stad,Stad New York,Avondschemering,Buitenopname,Commercieel bord,Fish eye-lens,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Reisbestemmingen,Stadsleven,Voetgangersstoplicht,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica New York City, New York, USA. May 2006