Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
USA, New York City, Great rotunda of Guggenheim Museum, view from below : Stockfoto

USA, New York City, Great rotunda of Guggenheim Museum, view from below

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200555333-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
MECKY
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.913 x 3.687 px (41,60 x 31,22 cm) - 300 dpi - 6,07 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Usa New York City Great Rotunda Of Guggenheim Museum View From Below Stockfoto 200555333-001Guggenheim Museum New York,Stad New York,Museum,Architectuur,Koepel,Laag camerastandpunt,Spiraal,Zonder mensen,Raam,Architectonisch element,Beroemde plaats,Binnenopname,Dag,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Richting,Verenigde StatenPhotographer Collection: Stone