Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nerd portrait : Stockfoto
Man wearing glasses
Bijschrift:
Man wearing glasses
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102708835
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.681 x 3.623 px (22,70 x 30,67 cm) - 300 dpi - 3,16 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Nerd Portrait Stockfoto30-34 jaar,Aanraken,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bril,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Humor,Individualiteit,Intelligentie,Kleurenfoto,Kort haar,Menselijke hand,Mensen,Mid-volwassen,Nerd,Portret,Portretfoto,Stoppelbaard,Studiofoto,Tevredenheid,Verticaal,Vignettering,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zonder stropdas,Zwart haarPhotographer Collection: Moment Select © Heather Landis PhotographyMan wearing glasses