Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Narwhal tusk carved by Inuit artist depicting woman carrying baby in amouti (traditional parka) : Stockfoto

Narwhal tusk carved by Inuit artist depicting woman carrying baby in amouti (traditional parka)

Credits: 
Sue Flood
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141862046
Collectie:
Oxford Scientific
Max. bestandsgrootte:
3.409 x 5.124 px (28,86 x 43,38 cm) - 300 dpi - 4,01 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Narwhal Tusk Carved By Inuit Artist Depicting Woman Carrying Baby In Amouti StockfotoArctis,Baby,Belichamen,Creativiteit,Culturen,Dragen,Fotografie,Inuit,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Narwal,Slagtand,Snijwerk,Traditie,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Walvis,Zonder mensen,ZoogdierPhotographer Collection: Oxford Scientific