Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nanjing Road shooping area in Shanghai. : Stockfoto
View of the signs in the Nanjing Road South shopping area in central Shanghai.

Nanjing Road shooping area in Shanghai.

Credits: 
Hup
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
View of the signs in the Nanjing Road South shopping area in central Shanghai.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104625986
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 12,6 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Nanjing Road Shooping Area In Shanghai StockfotoArchitectuur,Bontgekleurd,Buitenopname,Chinees - Taal,Chinese cultuur,Chinese tekens,Consumentisme,Dag,Detailhandel,Fotografie,Gebouw exterieur,Groei,Horizontaal,Keus,Kleurenfoto,Marketing,Nanjing Lu,Overvloed,Shanghai,Stad,Toren,Variatie,Winkel,Winkelbord,Winkelen,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2005 HupView of the signs in the Nanjing Road South shopping area in central Shanghai.