Nanjing Road shooping area in Shanghai. : Stockfoto
View of the signs in the Nanjing Road South shopping area in central Shanghai.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Nanjing Road shooping area in Shanghai.

Credits: 
Hup
Bijschrift:
View of the signs in the Nanjing Road South shopping area in central Shanghai.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104625986
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 12,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Nanjing Road Shooping Area In Shanghai StockfotoMarketing,Shanghai,Nanjing Lu,Stad,Detailhandel,Groei,Chinese tekens,Architectuur,Chinese cultuur,Winkelen,Buitenopname,Gebouw exterieur,Chinees - Taal,Fotografie,Winkelbord,Bontgekleurd,Consumentisme,Dag,Horizontaal,Keus,Kleurenfoto,Overvloed,Toren,Variatie,Winkel,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2005 HupView of the signs in the Nanjing Road South shopping area in central Shanghai.