Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Nanjing Road shooping area in Shanghai. : Stockfoto
View of the signs in the Nanjing Road South shopping area in central Shanghai.

Nanjing Road shooping area in Shanghai.

Bijschrift:
View of the signs in the Nanjing Road South shopping area in central Shanghai.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
104625986
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Hup
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 12,6 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Nanjing Road Shooping Area In Shanghai Stockfoto 104625986Marketing,Stad,Nanjing Lu,Shanghai,Chinese tekens,Groei,Architectuur,Chinese cultuur,Detailhandel,Gebouw exterieur,Winkelen,Chinees - Taal,Fotografie,Bontgekleurd,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Horizontaal,Keus,Kleurenfoto,Overvloed,Toren,Variatie,Winkel,Winkelbord,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2005 HupView of the signs in the Nanjing Road South shopping area in central Shanghai.