Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Naked girl leaning on arms on floor, in cobra yoga position. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1930s: Naked girl leaning on arms on floor, in cobra yoga position.

Naked girl leaning on arms on floor, in cobra yoga position.

Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1930s: Naked girl leaning on arms on floor, in cobra yoga position.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
81774730
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
H. Armstrong Roberts
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.703 x 4.840 px (31,35 x 40,98 cm) - 300 dpi - 7 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Naked Girl Leaning On Arms On Floor In Cobra Yoga Position Stockfoto 81774730Naakt,Meisjes,Alleen één meisje,Yoga,1930,Aantal mensen,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Binnenopname,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gezichtsuitdrukking,Het menselijke lichaam,In de camera kijken,Kind,Leunen,Menselijk geslacht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Ontspanningsoefening,Portret,Retrostijl,Serieus,Studiofoto,Ten voeten uit,Verdriet,Verenigde Staten,Verticaal,Vloerbedekking,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1930s: Naked girl leaning on arms on floor, in cobra yoga position.