Nairobi Barbers shopfront : Stockfoto
Barber shop with hand painted signs on the high street.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Nairobi Barbers shopfront

Credits: 
Harry Hook
Bijschrift:
Barber shop with hand painted signs on the high street.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142483315
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.957 x 3.638 px (41,97 x 30,80 cm) - 300 dpi - 10,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Nairobi Barbers Shopfront StockfotoBarbierswinkel,Klant,Barbier,Motorfiets,Stoel,25-29 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Buitenopname,Dag,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kenia,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Knippen,Malindi,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Muurschildering,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Staan,Vier personen,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zelfverbetering,ZittenPhotographer Collection: Photonica Harry HookBarber shop with hand painted signs on the high street.