Mylapore fest : Stockfoto
Mylapore festival in Chennai, India.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mylapore fest

Credits: 
Srinivasa Krishnan
Bijschrift:
Mylapore festival in Chennai, India.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144700008
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.030 x 2.676 px (34,12 x 22,66 cm) - 300 dpi - 8,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mylapore Fest StockfotoIndia,Indiase cultuur,Chennai,Creativiteit,Mensen,Viering,Bloemenmotief,Traditioneel Festival,Rangoli,Kleurenfoto,Alleen vrouwen,Voorbereiding,Buigen,Tamil Nadu,Hoog standpunt,Fotografie,Alleen volwassenen,Blootvoets,Buitenopname,Dag,Drie personen,Geloof,Horizontaal,Hurken,Sari,Staan,Ten voeten uit,Vasthouden,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Srinivasa KrishnanMylapore festival in Chennai, India.