My view of Central Park : Stockfoto
Central Park West, looking east towards Fifth Avenue.

My view of Central Park

Credits: 
Beth Kotkin
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Central Park West, looking east towards Fifth Avenue.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
117703063
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.000 x 2.034 px (16,93 x 17,22 cm) - 300 dpi - 1,25 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
My View Of Central Park Stockfoto1960-1969,Archiefbeelden,Boom,Bouwwerk,Buitenopname,Central Park - Manhattan,Dag,Fotografie,Kale boom,Kleurenfoto,Koud,Ouderwets,Overgezet beeld,Retrostijl,Skyline,Sneeuw,Staat New York,Stad New York,Stadsbeeld,Stadsleven,Verenigde Staten,Verticaal,Weer,Winter,Wolkenkrabber,Wolkenlandschap,Zonder mensen,Zwart-witPhotographer Collection: Fototrove @ 2011 Beth KotkinCentral Park West, looking east towards Fifth Avenue.