My view of Central Park : Stockfoto
Central Park West, looking east towards Fifth Avenue.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

My view of Central Park

Credits: 
Beth Kotkin
Bijschrift:
Central Park West, looking east towards Fifth Avenue.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
117703063
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.000 x 2.034 px (16,93 x 17,22 cm) - 300 dpi - 1,25 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
My View Of Central Park StockfotoStad New York,Sneeuw,1960-1969,Central Park,Staat New York,Koud,Skyline,Stadsbeeld,Winter,Archiefbeelden,Boom,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Fotografie,Kale boom,Kleurenfoto,Ouderwets,Overgezet beeld,Retrostijl,Stadsleven,Verenigde Staten,Verticaal,Weer,Wolkenkrabber,Wolkenlandschap,Zonder mensen,Zwart-witPhotographer Collection: Fototrove @ 2011 Beth KotkinCentral Park West, looking east towards Fifth Avenue.