Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mursi tribe, with stretched lip from lip plate, Omo/Mago River, South west Ethiopia : Stockfoto

Mursi tribe, with stretched lip from lip plate, Omo/Mago River, South west Ethiopia

Credits: 
Steve Turner
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
121760021
Collectie:
Oxford Scientific
Max. bestandsgrootte:
3.411 x 5.126 px (28,88 x 43,40 cm) - 300 dpi - 3,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mursi Tribe With Stretched Lip From Lip Plate Omomago River South West Ethiopia StockfotoVolwassen vrouwen,Portret,In de camera kijken,Alleen vrouwen,Menselijk gezicht,Strekken,Levensstijl,Serieus,Lelijkheid,Mursi,Echtgenote,Ethiopië,Inheemse cultuur,Afrika,Ring,Bizar,Getrouwd,Lipplaat,Mensen,Volwassen,Vrouwelijk,Gezichtsuitdrukking,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Culturen,Etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Hoorn van Afrika,Kleurenfoto,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Traditie,VerticaalPhotographer Collection: Oxford Scientific