Mt. Rushmore National Memorial : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mt. Rushmore National Memorial

Credits: 
Ed Freeman
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
84041011
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.695 x 3.846 px (39,75 x 32,56 cm) - 300 dpi - 10,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mt Rushmore National Memorial StockfotoArchitectuur,Berg,Beroemde plaats,Boom,Buitenopname,Dag,Fotografie,Fysische geografie,Gedenkteken,Geschiedenis,Horizontaal,Internationaal monument,Landschap,Landschap,Mannelijke gelijkenis,Menselijke vorm,Monument,Mount Rushmore National Memorial,President,Reisbestemmingen,Rots,Sculptuur,Snijwerk,Vaderlandsliefde,Verenigde Staten,Wolk,Woud,Zonder mensen,Zuid-DakotaPhotographer Collection: The Image Bank Edward Freeman