Mouse at Megaphone Speaker : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mouse at Megaphone Speaker

Credits: 
Jan Stromme
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107157847
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.986 x 3.646 px (42,21 x 30,87 cm) - 300 dpi - 5,12 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mouse At Megaphone Speaker StockfotoMegafoon,Redenaar,Praten,Toespraak,Communicatie,Humor,Leiderschap,Muis,Bizar,Autoriteit,Klein,Huisdier,Zonder mensen,Digitaal samengesteld beeld,Studiofoto,Elektronica-industrie,Eén dier,Fotografie,Grijze achtergrond,Horizontaal,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Ongerust,Staan,Tekstveld,Ten voeten uit,Van de zijkant,Wilde dierenPhotographer Collection: Stone Jan Stromme