Motivational speaker using flipboard at seminar : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Motivational speaker using flipboard at seminar

Credits: 
Reza Estakhrian
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200511207-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.892 x 3.500 px (41,42 x 29,63 cm) - 300 dpi - 17,9 MB
Motivational Speaker Using Flipboard At Seminar StockfotoRedenaar,Presentatie,Toespraak,Bedrijfsleven,Mannen,Conferentietafel,Frontaal,Jong volwassen,Mensen,Van de zijkant,Vergaderruimte,25-29 jaar,55-59 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Californië,Collega,Dag,De stad Los Angeles,Drie personen,Een groep mensen,Fotografie,Geluk,Goed gekleed,Groot bedrijf,Handen ineengevouwen,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mannelijk,Medewerker,Motivatie,Multi etnische groep,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Pen,Prestatie,Stem,Vasthouden,Verenigde Staten,Vergadering,Volwassen vrouwen,Vrouwelijk,Zakenbijeenkomst,Zakenpersoon,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Stone