Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother taking children (4-6) to school, portrait : Stockfoto

Mother taking children (4-6) to school, portrait

Credits: 
Zubin Shroff
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200180850-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.803 x 4.733 px (32,20 x 40,07 cm) - 300 dpi - 8,09 MB
Mother Taking Children To School Portrait StockfotoSchoolgebouw,Moeder,Eerste schooldag,Onderwijs,Indiase etniciteit,Ten voeten uit,Dag,In de camera kijken,Kindertijd,Portret,Gang,Jongens,Staartjes,30-34 jaar,4-5 jaar,6-7 jaar,Alleenstaande moeder,Binnenopname,Dochter,Drie personen,Een groep mensen,Fotografie,Frontaal,Gezin met twee kinderen,Glimlachen,Kleurenfoto,Kort haar,Lang haar,Levensstijl,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Onderdeel van een serie,Routine,Rugzak,Schooljongen,Schoolmeisje,Staan,Trap - buiten,Vasthouden,Verticaal,Vrijetijdskleding,Zoon,Zwart haar,één ouderPhotographer Collection: Stone