Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother swimming with baby boy(12-15 months) on back, underwater view : Stockfoto

Mother swimming with baby boy(12-15 months) on back, underwater view

Credits: 
David Trood
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200208707-003
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.724 x 3.774 px (40,00 x 31,95 cm) - 300 dpi - 5,58 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mother Swimming With Baby Boy On Back Underwater View Stockfoto12-17 maanden,30-34 jaar,Alleenstaande moeder,Bovenop,Dag,Eendelig zwempak,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fitness,Fotografie,Geluk,Gezonde levensstijl,Glimlachen,Handen vasthouden,Horizontaal,Jongensbaby's,Kleurenfoto,Mid-volwassen vrouw,Moeder,Nieuw leven,Onder water,Onderdeel van een serie,Saamhorigheid,Tevreden,Twee personen,Van de zijkant,Verbondenheid,Vertrouwen,Vrije tijd,Vrijheid,Water,Zoon,Zorgeloos,Zwembad,Zwemmen,één ouderPhotographer Collection: The Image Bank