Mother putting sun cream on her son. : Stockfoto
Summer and sun on the beach in Dubai.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mother putting sun cream on her son.

Credits: 
David Trood
Bijschrift:
Summer and sun on the beach in Dubai.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Hotel/hospitality, Reizen/toerisme (exclusief hotels en hospitality), Wereld, einddatum van beperking Perpetual.Mag niet worden gebruikt door klanten in de aangegeven territoria: Hotel/hospitality, Reizen/toerisme (exclusief hotels en hospitality), Denemarken, Denemarken - Faeröer, Wereld
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150415131
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.138 x 3.425 px (43,50 x 29,00 cm) - 300 dpi - 7,52 MB
Mother Putting Sun Cream On Her Son StockfotoZonnebrandcrème,Aanbrengen,Kind,Moeder,12-13 jaar,Dubai,Echte mensen,Jongens,Onderdeel van,Twee personen,Volwassen,Zoon,40-44 jaar,Alleenstaande moeder,Bescherming,Beveiliging,Blond haar,Buitenopname,Dag,Familie met één kind,Fotografie,Gebruind,Horizontaal,Huidverzorging,Jumeirah Beach Hotel,Kleurenfoto,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Menselijke huid,Menselijke rug,Mensen,Ontspanning,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Perzische Golfstaten,Portretfoto,Vakantie,Verenigde Arabische Emiraten,Voorbereiding,Wrijven,één ouderPhotographer Collection: Taxi David TroodSummer and sun on the beach in Dubai.