Mother Helping Baby to Walk : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mother Helping Baby to Walk

Credits: 
Laurence Monneret
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Exclusive use in Japan requires additional rights clearance.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
a0166-000122
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.485 x 4.915 px (29,51 x 41,61 cm) - 300 dpi - 6,93 MB
Mother Helping Baby To Walk StockfotoBaby,Wandelen,Eerste stapjes,Moeder,Peuter,Geluk,Leren,Hulp,Vasthouden,Kindertijd,Glimlachen,Onderwijzen,Prestatie,Portret,Stappen,Armen omhoog,Alleenstaande moeder,Binnenopname,Close-up,Ondersteuning,Schattig,Volwassen vrouwen,Babykleren,Blond haar,Blootvoets,Broek,Dochter,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Handen vasthouden,Kleurenfoto,Ledematen,Meisjes,Menselijk been,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke hand,Menselijke ledematen,Mensen,Onderdeel van,Onschuld,Op een been staan,Ten voeten uit,Twee personen,Verticaal,Volwassen,Zorgzaamheid,één ouderPhotographer Collection: Stone