Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother giving daughter piggyback ride at beach : Stockfoto

Mother giving daughter piggyback ride at beach

Credits: 
Sam Edwards
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88582785
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.141 x 3.448 px (43,53 x 29,19 cm) - 300 dpi - 7,4 MB
Mother Giving Daughter Piggyback Ride At Beach StockfotoMoeder,Dochter,Kind,Omhelzen,Volwassen vrouwen,Europese etniciteit,Strand,Glimlachen,In de camera kijken,Portret,Buitenopname,Kindertijd,Liefde,Zonlicht,12-13 jaar,Op de schouders dragen,Twee personen,Dag,Geluk,Meisjes,Pret,30-39 jaar,35-39 jaar,Aanhankelijk,Alleenstaande moeder,Bovenlichaam,Escapisme,Familie met één kind,Fotografie,Horizontaal,Kaapstad,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Portretfoto,Preadolescent kind,Saamhorigheid,Tegenlicht,Tekstveld,Van de zijkant,Verbondenheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wang aan wang,Weekend activiteiten,Zuid-Afrika,één ouderPhotographer Collection: Stone