Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother giving daughter piggyback ride at beach : Stockfoto

Mother giving daughter piggyback ride at beach

Credits: 
Sam Edwards
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88582785
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.141 x 3.448 px (43,53 x 29,19 cm) - 300 dpi - 7,4 MB
Release-informatie:
Model release
Mother Giving Daughter Piggyback Ride At Beach Stockfoto12-13 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,Aanhankelijk,Alleenstaande moeder,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Dochter,Escapisme,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Horizontaal,In de camera kijken,Kaapstad,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Liefde,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Moeder,Omhelzen,Op de schouders dragen,Portret,Portretfoto,Preadolescent kind,Pret,Saamhorigheid,Strand,Tegenlicht,Tekstveld,Twee personen,Van de zijkant,Verbondenheid,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Wang aan wang,Weekend activiteiten,Zonlicht,Zuid-Afrika,één ouderPhotographer Collection: Stone