Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother daughter window shopping : Stockfoto
mother daughter happily window shopping together, pointing at something in store. POV through store window

Mother daughter window shopping

Credits: 
Nisian Hughes
Bijschrift:
mother daughter happily window shopping together, pointing at something in store. POV through store window
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102583281
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.085 x 3.390 px (43,05 x 28,70 cm) - 300 dpi - 5,97 MB
Mother Daughter Window Shopping StockfotoWinkelen,Detailhandel,Moeder,Dochter,Etalages kijken,Mode,Seniore vrouwen,Winkeldisplay,Levensstijl,Stad New York,Alleen vrouwen,Staat New York,Geluk,Bejaard,Winkel,Tas,Boodschappentas,Volwassen,Auto,Mensen,Saamhorigheid,Europese etniciteit,Kijken,Stad,Verenigde Staten,Baby Boomer,Mid-volwassen vrouw,Wijzen,Gebouw exterieur,Vrijetijdskleding,30-34 jaar,60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Buigen,Dag,Driekwartlengte,Familie met één kind,Fotografie,Grijs haar,Hand op knie,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen,Staan,Stralende lach,Transparant,Twee personen,Vasthouden,Vervoer,Volwassen nageslacht,Vrolijk,Vrouwelijk,één ouderPhotographer Collection: Iconica Nisian Hughesmother daughter happily window shopping together, pointing at something in store. POV through store window