Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother daughter window shopping : Stockfoto
mother daughter happily window shopping together, pointing at something in store. POV through store window

Mother daughter window shopping

Credits: 
Nisian Hughes
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
mother daughter happily window shopping together, pointing at something in store. POV through store window
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102583281
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.085 x 3.390 px (43,05 x 28,70 cm) - 300 dpi - 5,97 MB
Release-informatie:
Model en property release
Mother Daughter Window Shopping Stockfoto30-34 jaar,60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Auto,Baby Boomer,Bejaard,Binnenopname,Boodschappentas,Buigen,Dag,Detailhandel,Dochter,Driekwartlengte,Etalages kijken,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Gebouw exterieur,Geluk,Grijs haar,Hand op knie,Horizontaal,Kijken,Kleine scherptediepte,Levensstijl,Mensen,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Mode,Moeder,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Staan,Staat New York,Stad,Stad New York,Stralende lach,Tas,Transparant,Twee personen,Vasthouden,Verenigde Staten,Vervoer,Volwassen,Volwassen nageslacht,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Vrouwelijk,Wijzen,Winkel,Winkeldisplay,Winkelen,één ouderPhotographer Collection: Iconica Nisian Hughesmother daughter happily window shopping together, pointing at something in store. POV through store window