Mother & daughter walk thru piazza, shopping bags : Stockfoto

Mother & daughter walk thru piazza, shopping bags

Credits: 
Philip and Karen Smith
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
98892335
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.800 x 5.750 px (32,17 x 48,68 cm) - 300 dpi - 9,86 MB
Mother Daughter Walk Thru Piazza Shopping Bags Stockfoto 98892335Moeder,Winkelen,Dochter,Tienermeisjes,Boodschappentas,Tiener,Italië,Volwassen,Wandelen,Europese etniciteit,Fotografie,Saamhorigheid,Stadsplein,Twee personen,Vakantie,Vrouwelijk,14-15 jaar,45-49 jaar,Alleenstaande moeder,Architectuur,Blond haar,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Familie met één kind,Gebouw exterieur,Geluk,Levensstijl,Mensen,Mensen op de achtergrond,Omarmd,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Piemonte,Stralende lach,Ten voeten uit,Turijn,Vasthouden,Verbondenheid,Verticaal,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zij aan zij,Zonlicht,Zonnebril,één ouderPhotographer Collection: Iconica PKS Media Inc.