Mother & daughter having fun in front of mirror : Stockfoto

Mother & daughter having fun in front of mirror

Credits: 
Klaus Vedfelt
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
161097959
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.840 x 5.146 px (32,51 x 43,57 cm) - 300 dpi - 15,5 MB
Mother Daughter Having Fun In Front Of Mirror Stockfoto 161097959Moeder,Dochter,Spiegel,Haar,Een gek gezicht trekken,Meisjes,Humor,Imitatie,Kind,Pret,Echte mensen,Fotografie,Weerkaatsing,Trekken,Twee personen,Volwassen,Voor,Handen op de heupen,Ondeugendheid,Woonruimte,Europese etniciteit,Mensen,Saamhorigheid,35-39 jaar,Achterstevoren,Vrouwelijk,12-13 jaar,Alleenstaande moeder,Binnenopname,Dag,Denemarken,Familie met één kind,Frontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Over shoulder,Staan,Verticaal,Vreugde,Vrouwelijkheid,één ouderPhotographer Collection: Iconica Klaus Vedfelt