Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother applying plaster to injured son's (6-8) knee, sitting on rock in park, smiling (tilt) : Stockfoto

Mother applying plaster to injured son's (6-8) knee, sitting on rock in park, smiling (tilt)

Credits: 
Juice Images
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
78115208
Collectie:
Cultura
Mother Applying Plaster To Injured Sons StockfotoEhbo-doos,Afro-Amerikaanse etniciteit,Vertrouwen,Zoon,Bedekken,Bescherming,Eerste hulp,Moeder,30-39 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleenstaande moeder,Buitenopname,Dag,Driekwartlengte,Familie met één kind,Fotografie,Glimlachen,Het menselijke lichaam,Hoog standpunt,Horizontaal,Hulp,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Liefde,Liefhebben,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Mensenknie,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Profiel,Saamhorigheid,Serieus,Standpunt,Ten voeten uit,Twee personen,Van de zijkant,Verband,Verbondenheid,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vriendschap,Zitten,Zonlicht,Zonnig,Zorgzaamheid,één ouderPhotographer Collection: Cultura