Mother and son using laptop in kitchen : Stockfoto

Mother and son using laptop in kitchen

Credits: 
Apple Tree House
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
90308104
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.460 px (44,03 x 29,29 cm) - 300 dpi - 7,19 MB
Mother And Son Using Laptop In Kitchen Stockfoto 90308104Moeder,Zoon,Laptop,Kind,Alleenstaande moeder,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Concentratie,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Geluk,Gestreept,Hoog standpunt,Horizontaal,Jongens,Keuken - huis,Lagere schoolleeftijd,Laptop,Leren,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Portretfoto,Saamhorigheid,Staat New York,Stad New York,Stralende lach,Techniek,Twee personen,Verbinding,Verbondenheid,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Woonruimte,Zitten,één ouderPhotographer Collection: Iconica Getty Images 2009