Mother and son playing with toy swords : Stockfoto

Mother and son playing with toy swords

Credits: 
Apple Tree House
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
90308090
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.369 px (44,03 x 28,52 cm) - 300 dpi - 7,49 MB
Mother And Son Playing With Toy Swords Stockfoto 90308090Moeder,Kind,Spelen,Speels,sabel,Speelgoed,Kindertijd,Ondeugendheid,Zoon,Volwassen,Jongens,Pret,Binnenopname,Mid-volwassen,Staan,Alleenstaande moeder,Armen omhoog,Dag,Familie met één kind,Fotografie,Horizontaal,Lagere schoolleeftijd,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Mid-volwassen vrouw,Plezier,Raam,Saamhorigheid,Staat New York,Stad New York,Ten voeten uit,Twee personen,Van de zijkant,Vasthouden,Verbondenheid,Verenigde Staten,Vrijetijdskleding,één ouderPhotographer Collection: Iconica Getty Images 2009