Mother and son, jeans and sneaks : Stockfoto
Mother and her infant son stand on wet steps in their blue denim jeans and their colorful, red and pink sneakers.

Mother and son, jeans and sneaks

Credits: 
angela auclair
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Mother and her infant son stand on wet steps in their blue denim jeans and their colorful, red and pink sneakers.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
113203202
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.604 x 2.592 px (22,05 x 21,95 cm) - 300 dpi - 1,79 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mother And Son Jeans And Sneaks StockfotoAlleenstaande moeder,Bontgekleurd,Buitenopname,Canada,Dag,Familie met één kind,Fotografie,Horizontaal,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Liefde,Linnen schoen,Mannelijk,Mensen,Moeder,Nat,Onscherpe achtergrond,Peuterklasleeftijd,Saamhorigheid,Spijkerbroek,Spijkerstof,Trap - buiten,Twee personen,Verbondenheid,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,Zoon,één ouderPhotographer Collection: Moment Select @angelaauclairMother and her infant son stand on wet steps in their blue denim jeans and their colorful, red and pink sneakers.