Mother and daughters with cart : Stockfoto
Mother and two daughters outside their cottage in Sweden. The mother is pushing cart with toys in it.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mother and daughters with cart

Credits: 
Bertil Persson
Bijschrift:
Mother and two daughters outside their cottage in Sweden. The mother is pushing cart with toys in it.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149654648
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.000 x 2.134 px (25,40 x 18,07 cm) - 300 dpi - 2,52 MB
Mother And Daughters With Cart StockfotoDuwen,Ten voeten uit,Wandelen,Huisje,Retrostijl,Vrouwelijk,12-17 maanden,1966,2-3 jaar,25-29 jaar,Alleenstaande moeder,Archiefbeelden,Architectuur,Baby,Babymeisjes,Boom,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Dochter,Drie personen,Familie,Fotografie,Gezin met twee kinderen,Handen vasthouden,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kar,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Meisjes,Mensen,Moeder,Onderweg,Ouderwets,Saamhorigheid,Speelgoed,Stockholm,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zorgzaamheid,Zweden,één ouderPhotographer Collection: Fototrove © Jenny DuvalMother and two daughters outside their cottage in Sweden. The mother is pushing cart with toys in it.