Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother and daughter window shopping : Stockfoto
Mother and daughter window shopping at the mall.

Mother and daughter window shopping

Credits: 
John Giustina
Bijschrift:
Mother and daughter window shopping at the mall.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83318884
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 6,83 MB
Mother And Daughter Window Shopping StockfotoWinkelcentrum,Winkelen,Detailhandel,Familie,Moeder,Meisjes,Kledingwinkel,Dochter,Etalages kijken,Kijken naar,Mensen,Boodschappentas,Kind,Winkeldisplay,Buitenopname,Horizontaal,Oudere vrouwen,Keus,Mannequin,Portland - Oregon,12-13 jaar,45-49 jaar,Alleenstaande moeder,Bedrijfsleven,Beslissingen,Bovenlichaam,Consumentisme,Dag,Europese etniciteit,Familie met twee generaties,Familie met één kind,Fotografie,Levensstijl,Oudere volwassenen,Saamhorigheid,Schoudertas,Staan,Twee personen,Van de zijkant,Veleiding,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Weerkaatsing,Zij aan zij,één ouderPhotographer Collection: The Image Bank John GiustinaMother and daughter window shopping at the mall.