Mother and daughter window shopping in city : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mother and daughter window shopping in city

Credits: 
Tooga
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156946998
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.420 x 5.130 px (28,96 x 43,43 cm) - 300 dpi - 6,4 MB
Mother And Daughter Window Shopping In City StockfotoMoeder,Detailhandel,Dochter,Afro-Amerikaanse etniciteit,Kind,Ten voeten uit,Mode,Afro,Mensen,Etalages kijken,Kledingwinkel,Saamhorigheid,Van de zijkant,Verlangen,Werkende moeder,Winkeldisplay,Bedrijfsleven,Consumentisme,Laars,Stad New York,Weerkaatsing,10-11 jaar,25-29 jaar,Alleenstaande moeder,Buitenopname,Dag,Familie met één kind,Fotografie,Gebouw exterieur,Gekruld haar,Glas,Glimlachen,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Lang haar,Meisjes,Mensen op de achtergrond,Spontaan,Staan,Stadsleven,Twee personen,Uitverkoop,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vrolijk,Vrouwelijk,één ouderPhotographer Collection: Taxi Tooga Productions, Inc.