Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother and daughter window shopping in city : Stockfoto

Mother and daughter window shopping in city

Credits: 
Tooga
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156946998
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.420 x 5.130 px (28,96 x 43,43 cm) - 300 dpi - 6,4 MB
Release-informatie:
Model release
Mother And Daughter Window Shopping In City Stockfoto10-11 jaar,25-29 jaar,Afro,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleenstaande moeder,Bedrijfsleven,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Detailhandel,Dochter,Etalages kijken,Familie met één kind,Fotografie,Gebouw exterieur,Gekruld haar,Glas,Glimlachen,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kind,Kledingwinkel,Kleurenfoto,Laars,Lang haar,Meisjes,Mensen,Mensen op de achtergrond,Mode,Moeder,Saamhorigheid,Spontaan,Staan,Stad New York,Stadsleven,Ten voeten uit,Twee personen,Uitverkoop,Van de zijkant,Verenigde Staten,Verlangen,Verticaal,Volwassen,Vrolijk,Vrouwelijk,Weerkaatsing,Werkende moeder,Winkeldisplay,één ouderPhotographer Collection: Taxi Tooga Productions, Inc.