Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mother and daughter using lap top at home : Stockfoto

Mother and daughter using lap top at home

Credits: 
Fresh Meat Media LLC
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
159115725
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 5,63 MB
Release-informatie:
Model en property release
Mother And Daughter Using Lap Top At Home Stockfoto20-24 jaar,6-7 jaar,Aanraken,Alleenstaande moeder,Binnenopname,Communicatie,Dag,Dochter,Draadloze technologie,Familie met één kind,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kind,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Lang haar,Laptop,Laptop,Leren,Meisjes,Mensen,Moeder,New Jersey,Paardenstaart,Plant,Saamhorigheid,Stralende lach,Techniek,Twee personen,Verbinding,Verbondenheid,Verenigde Staten,Vietnamese etniciteit,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,Weerkaatsing,één ouderPhotographer Collection: The Image Bank @Fresh Meat Media LLC. 2012